Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

gliss-kur-ultimate-color-eliksir-z-olejkami

Gliss Kur Ultimate Color is een olie speciaal ontworpen voor kleurbehandeld haar. Het wordt geleverd in een plastic flesje met een inhoud van 75 ml. De olie is nogal doeltreffend en de applicatie – gemakkelijk.

Echter, aan het einde kan het pompje blijven vastzitten wordt de dosis van de olie onnauwkeurig.

2. Samenstelling

Gliss Kur Ultimate Color Elixer verrast positief met de inhoud van natuurlijke oliën. Er zijn er veel. Ze zijn goed samengesteld. De concentratie van het product is hoog.

Zonnebloemolie – is een natuurlijke weelde van vetzuren (meer dan 60% linolzuur uit de groep omega-6). In de samenstelling vinden we ook fosfolipiden, lecithine, caroteen en vitamine E. Zonnebloemolie versterkt het haar effectief, verzacht het en voegt zachtheid toe.

Macadamia-olie – vertraagt het verouderingsproces. Penetreert het haar snel en effectief, regenereert het en voegt tegelijkertijd glans en zachtheid toe. Macadamia-olie beschermt het haar tijdens stylen. De olie is de bron van omega-7 vetzuur. Een dergelijk ingrediënt is het hoofdbestanddeel van talg dat wordt afgescheiden door de menselijke huid. Met de jaren verliest het niveau de balans – dit kan resulteren in overmatig of een tekort aan talg. Macadamia-olie reguleert de afscheiding en verbetert de processen die plaatsvinden op de hoofdhuid. Hierdoor is het haar niet langer stug, fragiel en uitgedroogd.

Sesamolie – boost de haargroei, beschermt tegen schadelijke zonnestralen, vertraagt het verouderingsproces, voegt glans toe en beschermt de kleur van geverfd haar. Sesamolie voorkomt vroegtijdig grijs worden van haar.

Olijfolie – regenereert het haar heel doeltreffend, overkomt kroezing en vergemakkelijkt styling. Daarbij zal het glans bieden en voorkomt het dat je haar dof wordt.

Amandelolie – is de bron van vitamines A en E. Zij zijn verantwoordelijk voor een goede haarconditie, weerbaarheid en voorkomen verlies. Het laat het haar zacht, glanzend en gehydrateerd achter. Daarbij voorkomt het de invloed van vrije radicalen. Het vergemakkelijkt kammen van nat haar na het wassen.

Arganolie – regelt een juist niveau van vocht, beschermt het tijdens vele stylingprocessen, zoals: föhnen met warme lucht, stijlen, krullen of verven.

3. Applicatie

De applicatie van Gliss Kur Ultimate Color is zeer comfortabel. Het product kan worden aangebracht op vochtig haar en op droog haar – voor het wassen – je hoeft het slechts ongeveer 30 minuten te laten zitten. Het kan worden gebruikt op vochtig haar – na het wassen – het is de perfecte oplossing voor alle vrouwen met extreem droog haar. Je hoeft het niet uit te spoelen, het wordt volledig geabsorbeerd. Daarbij beschermt het en regenereert het haar tot de volgende wasbeurt. Gliss Kur Ultimate Color kan ook worden aangebracht op droog haar of alleen op de puntjes. Deze procedure zal het haar direct verfraaien, voegt glans toe en temt onhandelbare lokken.

4. Effecten

Gliss Kur Ultimate Color is een product dat kleurbehandeld haar zeer fijn zal vinden. Het bevat veel natuurlijke oliën. Ze zijn allemaal goed samengesteld en geselecteerd, vooral om geverfde lokken te voorzien van optimale verzorging. De cosmetica regenereert het haar direct, beschermt het tegen mechanische schade. Het verbetert de glans en laat je langer genieten van mooi, gekleurd haar.

5. Conclusie

Gliss Kur Ultimate Color is een goed en doeltreffend product, bevat een grote hoeveelheid natuurlijke oliën. Een klein maar handig flesje vergemakkelijkt de applicatie, echter je moet voorzichtig zijn met het pompje dat soms vast blijft zitten. Bovendien kan het product op verschillende manieren worden gebruikt – volgens jouw behoeften en tijd die je plant om te besteden aan haarverzorging. Verder diskwalificeert de kleine hoeveelheid van het product iets in vergelijking met andere oliën, speciaal ontworpen voor de verzorging van gekleurd haar.

119