Kérastase Elixir Ultime Oleo – Complexe The Imperial. Glanzende en verfraaiende olie met geur

1. Verschijning, inhoud, doeltreffendheid

kerastase-elixir-ultime-oleo

Product van Kerastase zit in een mooi vormgegeven glazen flesje, uitgerust met een grote, nuttige pomp. Het heeft een inhoud van 100 ml en is zeer efficiënt – het zal ongeveer 3-4 maanden van gebruik meegaan.

2. Samenstelling

Vier natuurlijke oliën die domineren in de samenstelling bepalen de hoge waarde van de cosmetica.

Maïsolie: regenereert haar perfect, voedt en voorziet van elasticiteit. Hierdoor krijg jouw haar een gezonde uitstraling, weerbaarheid, begint het te glanzen en is het beschermd tegen averechtse weersomstandigheden. Zelfs droge radiatorlucht of airconditioning zullen geen gevaar vormen.

Arganolie: beschermt het haar tegen stylingbehandelingen, waardoor het haar gemakkelijk kan worden beschadigd. Dit zijn: verven, föhnen, stijlen, hete stijltang, grof borstelen en elastieken gebruiken. Al deze factoren zorgen voor een verzwakking van haarzakjes. Door de waardevolle eigenschappen van arganolie is het haar niet alleen beschermd vanaf de buitenkant maar wordt het ook van binnenuit hersteld.

Camellia-olie: conditioneert het haar heel goed, verzacht het en faciliteert styling. Bovendien verrukken de lokken met weerbaarheid en worden zij zijdezacht voor aanraking. Camellia-olie, ook bekend als theeboomolie, helpt om onzuiverheden te verwijderen van het oppervlak van het haar, wat de penetratie van waardevolle bestanddelen verbetert.

Pracaxi-olie: is een licht, niet erg waterige olie die gemakkelijk wordt toegepast op het haar en snelw absorbeert. Hydrateert het haar sterk, beschermt tegen schadelijke uv-stralen en overmatig uitdrogende cosmetica (inclusief ammoniak in de haarverf). Het zorgt voor glans, weerbaarheid en de diepte van kleur.

3. Applicatie

Kerastase-olie kan op verschillende manieren worden gebruikt:

  • op droog haar voor het stylen – als een product dat verantwoordelijk is voor voeding, conditionering en verbetering van styling.
  • op droog haar voor het wassen – het zal helpen om eventuele gifstoffen en onzuiverheden van het oppervlak van het haar te verwijderen. Daarbij zal het penetreren tot in de haarcuticula, wat regeneratie biedt.
  • op gestyld haar – om de nadruk te leggen op de schoonheid en glans en om de kleur te verbeteren.
  • aan de puntjes – precies waar het haar voornamelijk wordt blootgesteld aan schade.

4. Effecten

Kérastase Elixir Ultime Oleo – Complexe The Imperial is een onvervangbare stap in de verzorging van kleurbehandeld haar. Goed samengestelde natuurlijke oliën conditioneren het haar direct, voorkomen uitdroging, kleurvervaging en broosheid. Olie regenereert haar van binnenuit, beschermt en beschermt aan de buitenkant, versterkt de haarzakjes, vergemakkelijkt styling en kammen.

5. Conclusie

Zeer kostbaar, prachtig ontworpen product dat een grote concentratie goed samengestelde natuurlijke oliën bevat. Echter, je moet voorzichtig zijn dat je het glazen flesje niet op de grond laat vallen, het kan breken. Olie is doeltreffend, de aangename geur blijft lang op het haar zitten. Het feit dat het product kan worden gebruikt op het haar op verschillende manieren, maakt het mogelijk om het type verzorging aan te passen voor zowel het niveau van schade en de levensstijl die we leiden.

125