L’Oreal Elvive Extraordinary Oil

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

loreal-elseve-magiczna-moc-olejkow-eliksir-upiekszajacy

Olie voor kleurbehandeld haar van L’Oreal wordt geleverd in een plastic flesje met een inhoud van 100 ml, uitgerust met een grote, plastic pomp. Het product is relatief doeltreffend, het gaat ongeveer 2 maanden mee. De verpakking is gemaakt van plastic en heel handig in gebruik. Daarbij zal het niet breken nadat het op de grond is gevallen. Bovendien is hij ook lichter dan glazen flesjes. Daarom kan hij worden meegenomen op reis.

Bovendien heeft de cosmetica een lekkere geur die uren mee gaat op het haar.

2. Samenstelling

Olie van L’Oreal is een product gebaseerd op de kracht uit plantenextracten. Het hoofdingrediënt van de cosmetica is kamille-extract, wat een verzachtend effect heeft op het haar. Verder is het rijk aan vitamine C, verantwoordelijk voor het vechten tegen vrije radicalen en het verbeteren van de haarregeneratie. Daarbij regeneert het extract van lotusbloemen snel en doeltreffend beschadigde slierten, verbetert het de glans, verbetert het weerbaarheid en balanceert het het vochtniveau. Bovendien, de grootste taak van rozenbottelolie is het vertragen van de veroudering van het haar. Daarbij zal het lokekn voorzien van een verscheidenheid van mineralen die nodig zijn voor een goed functioneren. Bovendien, het extract van vlas in de cosmetica van L’Oreal voorkomt haarverlies en zorgt voor een goed niveau van vocht. Daarbij voorkomt het product ook dat de haarpuntjes gespleten raken en uitdrogen.

L’Oreal Elvive olie bevat veel bloemextracten. Natuurlijke olie in het product heet monoi-olie. Het is een hoogwaardige natuurlijke olie van een combinatie van kokosolie met Tahitiaanse gardeniabloemen. Al eeuwen wordt het gebruikt door Polynesiërs die uitzonderlijk mooi, dik en gezond haar hebben. Monoi-olie hydrateert, versterkt, regenereert en beschermt het haar tegen schadelijke zonnestralen en hoge temperaturen (van bijvoorbeeld een warme föhn. Dankzij de kokosolie in de olie, wordt ons haar beschermd, weerbaar en droogt het niet overmatig uit.

Het goede nieuws is dat Elvive een uv-filter bevat die het haar beschermt tegen schadelijke effecten van de zon.

3. Applicatie

L’Oreal Elvive olie moet worden aangebracht op vochtig haar na het douchen of op droge lokken voor het wassen om ze te verzachten en eventuele onzuiverheden te verwijderen die zich hebben opgehoopt op het oppervlak.

Om ons haar te voorzien van een dagelijkse portie gezondheid en glans, moeten we olie aanbrengen op droog haar. Dankzij deze procedure zal het glans krijgen, weerbaarheid en een mooie uitstraling. Slierten zullen zacht zijn en beschermd over de gehele lengte en gedurende de gehele dag. Daarbij zal de kleur worden geïntensiveert, wat een zeer belangrijke zaak is als het gaat om geverfd haar met de neiging tot vervagen.

4. Effecten

Bloemextracten conditioneren de lokken hydrateren ze licht. Het proces van de applicatie is zeer snel en gemakkelijk, dankzij de praktische pomp. De cosmetica voegt zichtbaar glans toe aan het haar, beschermt het tegen schadelijke zonnestralen door de inhoud van een uv-filter. Daarom behoudt kleurbehandeld haar de mooie kleur en glans.

5. Conclusie

L’Oreal Elvive olie is een product dat gemiddeld doeltreffend is, ondanks de grote volume. Het bevat veel bloemextracten, maar slechts één natuurlijke olie (monoi). Het zit in een handig plastic flesje en is uitgerust met een grote pomp die goed werkt tot het einde. De cosmetica heeft een lekkere geur. Hij kan op 3 verschillende manieren worden gebruikt. Daarom kun je het type verzorging matchen met jouw persoonlijke voorkeur.

71