Mythic Oil Colour Glow Oil

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

mythic-oil-colour-glow-oil

Haarolie voor kleurbehandeld haar van de serie L’Oreal Mythic Oil is een product dat wordt geleverd in een oranje, glazen flesje met een onregelmatige vorm. Het flesje heeft een oriëntaals ontwerp. Het is afgesloten met een plastic, koperkleurig pompje.

De oriëntaalse look van het product verwijst naar een ritueel van haaroliën, al eeuwen bekend bij en gedaan door vrouwen uit het Oosten.

Mythic Oil Colour Glow Oil wordt gekarakteriseerd door een sterke, maar vrij aangename, kruidige geur. Het heeft een inhoud van 100 ml en is heel doeltreffend. Voor een enkele behandeling zijn 1-2 druppels olie voldoende.

2. Samenstelling

L’Oreal Mythic Oil bestaat uit vier hoogwaarde natuurlijke oliën. Elke ervan is rijk aan goede vetzuren die vrije radicalen tegengaan, de kleur en glans van gekleurd gaat behouden.

Avocado is een zeer voedende herstellende olie dat een complete reeks van vitamines bevat die jouw haar nodig heeft om er mooi en gezond uit te zien en te groeien. Avocado-olie is ook rijk aan mineralen, zoals magnesium, mangaan, ijzer, fosfor, kalium, natrium en zink. Daarbij bestaat het ook uit vele vetzuren van omega-9 en omega-6. Bovendien versterkt de olie de natuurlijke beschermlaag, waardoor het haar geen vocht verliest en sneller herstelt.

Druivenpitolie – is een weelde van onverzadigde vetzuren. Het is rijk aan vitamine E, genaam de vitamine van de jeugd vanwege zijn antiradicalaire eigenschappen. Daarbij voegt de olie glans toe en verzacht het het haar perfect zonder het te bezwaren.

Veenbesolie – verbetert de weerbaarheid van het haar, beschermt het tegen vroegtijdig verouderen. Het wordt goed geabsorbeerd en voorziet van een diepe voeding. Verder bevat het een aantal mineralen die gunstig zijn voor het haar, zoals ijzer, calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor, zink, koper, mangaan en selenium. Het zal niet alleen zorgen voor kleurbehandeld haar, maar het beschermt het ook tegen uitdrogen.

Lijnzaadolie – is een remedie voor haar beschadigd door stylingebehandelingen, inclusief verven. Het bouwt de lokken opnieuw op en versterkt ze. Bovendien maakt het het haar perfect glad, voorkomt het kroezing en zelfs het meest overmatig gedroogde haar. Lijnzaadolie voorkomt haaruitval, verbetert de groei, weerbaarheid en voorziet van zachtheid.

3. Applicatie

Mythic Oil Colour Glow Oil kan worden gebruikt op zowel vochtig haar ha het douchen en droog haar – wanneer we voelen dat het nodig is. Nog een goede oplossing is om het te gebruiken voor het stylen of föhnen. Het zal niet alleen voorzien van een mooie glans en uitstraling maar ook beschermen tegen schadelijke effecten van hete lucht.

4. Effecten

Mythic Oil Colour Glow Oil werkt zowel op het oppervlak – wat een ultradun beschermend laagje creëert, en het regenereert ook de binnenkant diep. Daarom raakt het haar niet beschadigd na het constant behandelen met ammoniak. Olie zorgt voor een juist niveau van hydratatie, versterkt het haar, garandeert een diepe kleur en glans voor meerdere weken. Daarbij beschermt het droge puntjes.

5. Conclusie

Olie voorziet van luxueuze verzorging voor kleurbehandeld haar. Het verbetert de uitstraling, behoudt kleur. Bovendien is het zeer doeltreffend en heeft het een sterke, oriëntaals, aangename geur. De rijkheid van oliën in dit product zijn ook een groot voordeel. Nog een overweegt de verscheidenheid van gebruik. Echter, als het gaat om de nadelen, moeten we melden dat het glazen flesje – al ziet het er nog zo mooi uit – kan breken nadat het op de grond is gevallen.

119