Nanoil haarolie

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

Een mooi, zwart, glad en cylindrisch donker glazen flesje, vergezeld met een precieze pomp die niet vast blijft zitten en precies de juiste hoeveelheid olie geeft.

Het donkere, glazen flesje beschermt de kostbare oliën tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

Nanoil Haarolie heeft een capaciteit van 100 ml en is zeer effectief. Ook heeft het een mooie en milde geur.

2. Samenstelling

De samenstelling van de olie verandert naargelang de omschreven versie van de olie. Niet zonder reden is Nanoil beschikbaar in drie uitvoeringen; elk is ontworpen voor een ander type haarporositeit. Daarom moet je je bewust zijn van het feit dat er niet een universele remedie is voor alle haartypes. Het niveau van porositeit bepaalt of we dun en broos haar hebben, of juist dik en stug. Elke uitvoering vereist een gevarieerde behandeling en diversiteit aan voedingsstoffen en actieve ingrediënten. Daarom biedt Nanoil drie verschillende soorten oliën om jou te voorzien van een goede verzorging en om te helpen verschillende haar- en hoofdhuidproblemen te verhelpen. Je kunt kiezen uit:

  • Nanoil voor Laag Poreus Haar (dik en ruw)
  • Nanoil voor Medium Poreus Haar (kroezig, dof en onhandelbaar)
  • Nanoil voor Hoog Poreus Haar (uitgedroogd, beschadigd en broos)

De officiële website bevat een grondige omschrijving van elk type haar, daarom is het kiezen van de juiste haarolie geen probleem. Alle vrouwen weten wat voor haar zij hebben en hoe het reageert op behandelingen.

Verder, naast de vele oliën (afhankelijk van de uitvoering zijn dit er 6 of 9) bevat het een reeks andere verfraaiende en voedende ingrediënten. Je zult vinden: lanoline, panthenol, zijde, keratine, en zeer belangrijk: zonnebrand en vitamines A en E.

Verder zijn kerastim en baicapil innovatieve complexen die in alle drie de uitvoeringen van Nanoil zitten. Zulke bestanddelen zijn natuurlijk en regenereren het haar perfect, versterken de haarzakjes, voorkomen haaruitval en boosten de haargroei. Deze twee ingrediënten zijn in staat om zelfs slapende zakjes te stimuleren, die later opgroeien tot sterk en gezond haar. Als gevolg wordt jouw haar dikker, voller en denser.

3. Applicatie

Nanoil Haaroliën kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je kunt besteden aan haarverzorging, kun je de cosmetica ’s nachts in je haar en hoofdhuid laten zitten of ongeveer 30 minuten een haaroliebehandeling uitvoeren. Ook kan Nanoil worden gebruikt voor of na het gebruik van shampoo, op droog of vochtig haar, als haarconditioner of als serum voor beschadigde lokken.

4. Effecten

Nanoil Haarolie werkt op zowel het oppervlak en in het haar. Dankzij een dergelijk kenmerk, verbetert het ten eerste uitstraling, glans, weerbaarheid, gladheid en zachtheid, ten tweede regenereert het het haar van binnen uit door de gebroken sulfidebonden te repareren en de keratine- en vitaminetekorten aan te vullen. Nanoil regenereert en versterkt de haarzakjes – daarmee biedt het een complexe regeneratie en garandeert het een snelle groei van sterke lokken.

5. Conclusie

Nanoil Haaroliën zijn een complexe behandeling die het haar regenereren in slechts 30 dagen tijd en het al vanaf het eerste gebruik verfraaien. Het product is vrij van siliconen en parabenen, ook bevat het geen SLS en SLES of petroleumderivaten. De cosmetica is volledig veilig voor hoofdhuid en haar. Het voedt niet alleen, maar verbetert ook de conditie van jouw haar en vervangt succesvol een reeks van haarverzorgingscosmetica.

119