Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

schwarzkopf-essence-ultime-diamond-color

Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color zit in een eenvoudig plastic flesje met een dop en een kleine pomp. Het heeft een inhoud van 75 ml, een gele kleur en een delicate, ietwat oriëntaalse geur. De olie heeft een nogal waterige consistentie, daarom vloeit het wat sneller uit. Essence Ultime series is samen gemaakt met een bekend model – Claudia Schiffer. De versie Diamond color is toegewijd aan kleurbehandeld haar.

Het helpt om de prachtige kleur te regenereren en verbeteren.

2. Samenstelling

Essence Ultime Diamond Color dat goede alcoholen bevat die water in het haar vasthouden en hydraterende effecten hebben. Het is uiterst belangrijk voor kleurbehandeld haar, wat nogal vaak droog is door het gebruik van ammoniak. De meest belangrijke bestanddelen van het product van Essence zijn twee hoogwaardige oliën: zonnebloem en abrikozenpitolie.

Zonnebloemolie – behandelt extreem droog haar. Het hydrateert het, voegt glans en weerbaarheid toe. Daarbij maakt het het haar gladder en getemd. Het voorkomt staticiteit. Bovendien voedt het en beschermt het het haar met succes tegen alle schade en averechtse weersomstandigheden.

Abrikozenpitolie – heeft een goede absorptie. Penetreert snel in het binnenste van het haar. Het regenereert haar van binnenuit. Hydrateert en voorkomt vochtverlies. Abrikozenpitolie voedt het haar goed en intensiveert de glans. Tegelijkertijd zal het dofheid overkomen en verbetert het de kleur. Bovendien is het een zeer mild product met een mooie, subtiele geur.

De effecten van oliën zijn versterkt door een complex wat een combinatie is van keratine, panthenol en eiwitten (Ultime-4-Complex). De bestanddelen voorzien van glans en creëren een beschermlaag dat bedekt met een unieke glans, verbetert de kleur van geverfd haar.

3. Applicatie

De olie is waterig en, alhoewel niet erg doeltreffend, verspreidt gemakkelijk. Het bezwaart het haar niet maar laat een fijne, delicate geur achter. Essence Ultime Diamond Color kan op drie manieren worden gebruikt:

  1. Voor het wassen van het haar (het is genoeg om het 15-30 min te laten zitten).
  2. Na het wassen op vochtig, met een handdoek gedroogd haar. Olie zal het beschermen tijdens styling, vergemakkelijkt kammen en geeft glans.
  3. Op droog haar verbetert het de glans direct, evenals de kleur en zorgt het voor een gezonde uitstraling en bescherming gedurende de dag.

4. Effecten

Essence Ultime Diamond Color is een olie die de kracht van natuurlijke oliën combineert met extracten van parels, keratine en panthenol. Dit allemaal om gekleurd haar te versterken, regenereren en beschermen tegen droogheid en schade. De olie brengt de kleur van geverfd haar naar voren en zorgt dat het niet vervaagt.

5. Conclusie

Essence Ultime Diamond Color bevat slechts twee natuurlijke oliën met een kleine inhoud. Door de dunne consistentie zijn we er snel doorheen. Aan de andere kant zorgt het goed voor geverfd haar en behoudt het de kleur, glans en weerbaarheid. Daarbij heeft het een lekkere geur die voor een relatief lange tijd op het haar achterblijft.

90