Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

matrix-oil-wonders-egyptian-hibiscus

Het is een olie in een spray, met een inhoud van 125 ml, verzegeld in een plastic, geel flesje versierd met een patroon dat lijkt op kleine druppels vloeistof. Het ontwerp moet de inhoud en het doel van het product onthullen, maar helaas, vergeleken met andere beschikbare cosmetica op de markt, is de verschijning van het Matrix-product vrij bescheiden.

Olie in een spray is vrij doeltreffend omdat je voor een enkele applicatie slechts 1-2 pompjes van de preparatie nodig hebt.

2. Samenstelling

Matrix Oil Wonders dankt zijn kracht en doeltreffendheid voor de verzorging van geverfd haar voornamelijk aan olijfolie en hibiscusextract.

Olijfolie is een populaire en delicate olie, al eeuwen bekend, gewaardeerd en gebruikt in cosmetica voor haar- en huidverzorging. Het heeft sterke regenererende, hydraterende en polijstende eigenschappen. Hierdoor krijgt het haar glans en volume en wordt het niet overbelast. Olijfolie is ook een weelde van vitamine E genaamd de vitamine van de jeugd. Het is waardevol voor een jeugdige uitstraling, een goede haargroei en om weerbaarheid te behouden. Olijfolie bevat ook een natuurlijke uv-filter die het haar beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

Hibiscusextract is voornamelijk verantwoordelijk voor het bieden van glans en versterking van kleurbehandeld haar. Echter, de hoeveelheid in het product van Matrix is helaas erg laag. Matrix Oil Wonders bevat ook een gezonde dosis polyol. Dit type alcohol beschadigt het haar niet en droogt het niet overmatig uit. In tegenstelling, het zorgt voor een juist hydratatieniveau. Het creëert een speciale beschermlaag op het haaroppervlak, beschermt tegen schade en tegelijkertijd voegt het flexibiliteit en zachtheid toe aan de slierten.

3. Applicatie

De applicatie is heel gemakkelijk. Spray het product simpelweg op droog of nat haar. 1-2 pompjes van de cosmetica zijn genoeg, afhankelijk van de lengte en dikte van jouw lokken. Spoel het niet uit. Olie is heel comfortabel en snel in gebruik. Daarom zal het vooral nuttig zijn voor alle drukke mensen die hun haarverzorging beperken tot een minimum en geen tijd hebben voor lange behandelingen.

4. Effecten

Matrix Oil Wonders laat zacht en glanzend haar achter, en conditioneert het direct. De cosmetica vergemakkelijkt styling en beschermt de slierten zacht tegen schade. Daarbij versnelt het product het droogproces.

5. Conclusie

Matrix Oil Wonders kan worden aangebracht op twee manieren (sprayen op droog of vochtig haar). Het zal geverfd haar niet voorzien van een grondige bescherming, echter, het zal conditioneren en beschermen tegen schadelijke effecten van de omgeving. Daarbij laat het het haar niet dof worden. Bovendien is het een perfect oplossing voor mensen die voortdurend haast hebben, vanwege de snelle en gemakkelijke manier van aanbrengen. Nog een nadeel van de cosmetica is dat er slechts een olie in de samenstelling zit, een kleine hoeveelheid hibiscusextract en verder veel andere synthetische ingrediënten.

76