Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil

1. Uitstraling, inhoud, doeltreffendheid

pureology-serious-colour-care-reviving-red-oil

Het is een rode olie met een mooie geur, grote inhoud (125 ml). Hij zit in een plastic flesje, vergezeld door een paarse pomp. Het flesje is afgesloten met een plastic dop dat ook knoeien voorkomt of het per ongeluk indrukken van de pomp.

Het product heeft een mooie, bloemachtige – plantaardige en frisse geur, wat helaas snel uit het haar verdwijnt.

Daarbij is de cosmetica doeltreffend, het gaat ongeveer 3-4 maanden mee.

2. Samenstelling

In de samenstelling zullen we 100% biologisch afbreekbare bestanddelen vinden. De olie bevat geen parabenen, siliconen of sulfaten. Bovendien bevat Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil geen ingrediënten van dierlijke afkomst.

Bovendien bevat het twee belangrijke oliën: sesam en zonnebloem.

Sesamolie – zorgt perfect voor kleurbehandeld haar. Het voorkomt vervagen of ongewenste highlighting van de slierten (bijvoorbeeld door de invloed van zonnestraling). Het heeft regenererende en voedende eigenschappen, waardoor het haar glanzend en weerbaar wordt.

Zonnebloemolie – versterkt het haar en voorkomt verlies van vocht. Het biedt direct glans en conditioneert de lokken. Vergemakkelijkt kammen van droog haar met klitten. Bovendien laat zonnebloemolie een zijdezachtheid en glans achter. Dankzij de hoge inhoud van linolzuur uit de groep omega-6, vertraagt het het verouderingsproces van het haar en blokkeert het effectief averechtse werkingen van vrije radicalen.

Helaas, het slechte nieuws is dat de olie monohydrische alcohol bevat, wat behoort tot een groep genaamd ‘slechte alcoholen’. Na langer gebruik kan het ons haar uitdrogen.

3. Applicatie

Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil verrast met een verscheidenheid van gebruik. Je kunt het gebruiken voor en na het wassen van je haar, op zowel natte en droge lokken, voor of na het stylen als een product met conditionerende eigenschappen, wat glans biedt, als aanvulling op balmen, conditioners en maskers en zelfs als behandeling gedurende de nacht (je moet de olie in het haar wrijven en laten zitten tot in de ochtend, daarna was je het uit om de overtollige olie eruit te halen). Bovendien beschermt de olie het haar tijdens het kleuren. Voor dit doel, moet je het vanaf de middenlengte van het haar aanbrengen. Spoel het niet uit, breng alleen dan de verf aan. Als gevolg hiervan zal de ammoniak je lokken niet beschadigen.

4. Effecten

De belangrijkste taak van Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil is om de schoonheid van gekleurd haar te verbeteren, glans te geven en te zorgen voor de juiste hoeveelheid vocht. De olie zal het haar beschermen tegen schade en het zal ook een geweldige aanvulling zijn op producten voor dagelijkse haarverzorging. Indien aangebracht voor het verven, worden slierten beschermd tegen schadelijke effecten van ammoniak.

5. Conclusie

De olie ontvangt een applaus voor het gebrek aan parabenen en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Echter, het grootste nadeel van het product is de inhoud van alcohol, wat uitdrogende effecten heeft. Bovendien bevat het product twee natuurlijke oliën. Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil heeft een lekkere, frisse geur, die helaas snel uit het haar verdwijnt. Daarbij verbaast de cosmetica met een verscheidenheid van applicaties. Nog een groot voordeel is dat je het direct kunt gebruiken voor het kleuren om het haar te beschermen tegen schade.

74